Prečo my

5 dôvodov, prečo si nás vybrať

 

Prišli ste na náš web po prvýkrát a premýšľate, prečo by ste si mali vybrať práve z našej ponuky? Pripravili sme pre vás zoznam 5 bodov, ktoré charakterizujú našu prácu a našu víziu. Ak patríte medzi našich stálych zákazníkov, aj vás možno niečo zo zoznamu prekvapí :) 

 

Sme vám k dispozícii

Potrebujete sa poradiť? My sme k dispozícii stále - 24 hodín, 7 dní v týždni, počas víkendov a sviatkov. Záleží nám na komunikácii so zákazníkmi, pretože chceme pomáhať a viesť vás k vašej zdravšej verzii. Preto vám telefón zdvihneme kedykoľvek, na emailové otázky odpovieme hneď, ako to bude možné. Pokojne nás môžete navštíviť aj u nás na Protifašistických bojovníkov 4 v Košiciach. 

Pre poskytnutie správnych a pravdivých informácií oslovujeme pri zložitejších otázkach aj lekárov, odborníkov a dodávateľov, aby sme vám vedeli odpovedať aj s profesionálnym pohľadom.  

 

Objednávky vybavujeme expresne

Ak si objednáte tovar, ktorý máme skladom, garantujeme vám dodanie produktu do 24 hodín na vami zvolenú adresu. Na vytvorené objednávky sa snažíme v rámci možností reagovať hneď a informovať vás o prijatí objednávky, jej príprave aj expedovaní. 

Ak sa vyskytne problém, pre ktorý sa tovar doručí neskôr, informujeme vás o tom a uskutočníme prípadné kroky a zmeny pre vašu spokojnosť. 

Ako ospravedlnenie za omeškané či problémové objednávky od nás dostanete aj malú pozornosť v podobe darčeka za spôsobené komplikácie.  

 

Chránime našu prírodu

Ekológia pre nás nie je len trend súčasnej doby. Naším cieľom je zabezpečovať balenie objednávok a celý chod firmy čo najšetrnejšími spôsobmi s ohľadom na naše životné prostredie. 

Pri zasielaní objednávok recyklujeme krabice, ktoré boli pôvodne určené na iný tovar. Tak sa napríklad môže stať, že vám produkt príde zabalený v krabici od vŕtačky. V najbližšej dobe plánujeme využívať ekologickú výplň krabíc s objednávkami aj papierové pásky.  

Samozrejmosťou je triedenie odpadu vo firme, ale aj v domácnostiach nášho tímu. Uvedomujeme si, že je potrebné pristupovať zodpovedne k ochrane prírodných materiálov vo všetkých úrovniach každodenného života. Inak každý zvyšný papier využijeme na písanie, tlačenie potrebných listín či ako výplň krabíc.  

 

Sme overeným predajcom

Máme množstvo spokojných a verných zákazníkov. Naša firma funguje už viac ako 10 rokov a za ten čas sme si získali dôveru zákazníkov naším aktívnym a nápomocným postojom. 

Overiť si nás môžete aj na portáli heureka.sk od hodnotení zákazníkov. 

10-tisíc spokojných zákazníkov.

 

Uľahčíme vám objednávku

Nákup v našom eshope je jednoduchý. Máme moderný prehľadný web, každý produkt je doplnený opisom a nájdete pri ňom aj príbalový leták produktu, aby ste získali čo najviac informácií. 

Pri platení objednávky akceptujeme všetky platobné brány, ponúkame aj možnosť zosnímania QR kódu pre ešte jednoduchšiu formu platenia. 


Veríme že našimi službami a výberom produktov dokážeme splniť aj vašu požiadavku - riešenie zdravotného problému. Náš cieľ sa od toho vášho nelíši - aj my chceme, aby ste sa cítili zdravo. Preto vám odporúčame obrátiť sa na nás pri prvej objednávke na tel. čísle 0907 931 470 alebo emailom na  poradenstvo@jasomzdravie.sk.