Ocot z Čiernych ríbezlí

Hľadanie niečoho neobvyklého vás muselo priviesť do Pödöru a octu z čiernych ríbezlí. Môžeme vám povedať jedno: Už nemusíte hľadať, pretože ste našli to, čo ste hľadali s ovocným octom Pödör. Vo fľašiach Pödör končia len tie najlepšie čierne ríbezle, známe aj ako cassis.

Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom Skladom Zvoľte variant
Môžeme doručiť do:
17.09.2025 17.09.2025 Zvoľte variant
Možnosti doručenia
8,87 € 16,50 € od 8,87 € 7,45 € bez DPH 13,87 € bez DPH od 7,45 € bez DPH
Ocot z Čiernych ríbezlí
Doručíme do 48hod.
Doručíme do 48 hodín
pri nákupe do 10:00 hod.
Garancia kvality
Garancia kvality
dôkladne vyberáme produkty
Z-BOX a ParcelShop
Z-BOX a ParcelShop
rýchle doručenie do boxov
Poradíme vám
Poradíme vám
s výberom produktov

Malé ovocie vo forme octu

Hľadanie niečoho neobvyklého vás muselo priviesť do Pödöru a octu z čiernych ríbezlí. Môžeme vám povedať jedno: Už nemusíte hľadať, pretože ste našli to, čo ste hľadali s ovocným octom Pödör. Vo fľašiach Pödör končia len tie najlepšie čierne ríbezle, známe aj ako cassis. Medzi zberom a vašim chrumkavým šalátom s dresingom Pödör sú početné pracovné kroky, najlepšie suroviny a neustála kontrola kvality.

Ríbezľový ocot dozrieva v drevených sudoch, ktoré sú neustále monitorované na obsah kyslíka a teplotu. Výroba octu bola vždy remeslom, ktoré si vyžaduje veľa trpezlivosti a skúseností. Tieto vlastnosti sú v Pödör doma. Len tak zachytíte znamenitú chuť octu. Kvapka po kvapke obsahuje čistú prírodu bez aróm a konzervantov.

 

POZITÍVNE ÚČINKY OCTU Z ČIERNYCH RÍBELÍ

Ocot z čiernych ríbezlí obsahuje množstvo zdravých prísad, vďaka ktorým je ovocie také cenné. Vitamíny ,  minerály  a  stopové prvky  sú príjemné pre vaše telo. Kyselina octová je však zložka, ktorá nevzniká v zrelom ovocí, ale až počas procesu fermentácie. Čistí zvnútra, pôsobí antibakteriálne a neutralizuje hodnotu pH v organizme.

 

POUŽITIE OCTU Z ČIERNYCH RÍBELÍ

Skvelé víno v tmavočervenom šate: ocot z čiernych ríbezlí očarí oko, nos a podnebie rovnakou mierou. V ríbezľovom octe sa spájajú arómy rôznych ovocných kyselín, čo mu dodáva jeho neporovnateľne ovocnú chuť. Pozoruhodná je najmä jeho jemná kyslosť, ktorá poteší citlivých labužníkov. Ríbezľový ocot je potešením v lete s čerstvými listovými šalátmi a dokonale sa harmonizuje s olejom z hroznových jadierok alebo lieskových orieškov. Keď už hovoríme o lete: pridajte štipku bobuľového octu do ovocných čajov, džúsov alebo minerálnej vody a vychutnajte si vychladené - tip na uhasenie smädu do horúcich dní! Gurmáni varia ocot z čiernych ríbezlí v tmavých omáčkach k jedlám z diviny alebo červenému mäsu. Básnička o pečenej srnke, jarabici, králikovi a bažantovi!

 

 

INGREDIENCIE

ocot z čiernych ríbezlí

VÝŽIVOVÉ FAKTY

100 g obsahuje v priemere:

Energia: 51 kJ / 12 kcal

Tuk: 0 g

z toho:

Nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 3 g

z toho:

Cukor: 3 g

Bielkoviny: 0 g

Soľ: 0 g

SKLADOVANIE

Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.

Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocot  – pred použitím pretrepte!

Krajina pôvodu : Rakúsko

Kategória: Octy
EAN: Zvoľte variant

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola