Pylox - Helicobacter Pylori 10 vrecúšok

19,90 € 16,58 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.04.2024
Možnosti doručenia

Aktívny výživový doplnok vhodný pri ťažkostiach spôsobených baktériou Helicobacter pylori. Výživový doplnok s aktívnou zložkou Imunoglobulín Y, ktorého redukčné účinky koncentrácie baktérie Helicobacter pylori v žalúdku sú štúdijné dokázané a celosvetovo publikované.

Detailné informácie

Podrobný popis

Aktívny výživový doplnok vhodný pri ťažkostiach spôsobených baktériou Helicobacter pylori.

Výživový doplnok s aktívnou zložkou Imunoglobulín Y, ktorého redukčné účinky koncentrácie baktérie Helicobacter pylori v žalúdku sú štúdijné dokázané a celosvetovo publikované.

  • aktívna zložka Imunoglobulín Y
  • pôvod aktívnej zložky Japonsko
  • redukcia koncentrácie H. Pylori v žalúdku
  • vysoká účinnosť pri počiatočných diagnostikovaných stavoch
  • vhodná prevencia proti zabráneniu recidívy po užití antibiotickej trojkombinácie

Baktéria, s ktorou v každodenne bojuje až 40% populácie, pričom počet infikovaných globálne stúpa

Dnes sme svedkami nového nárastu chorôb, ktoré sú spôsobené najmä baktériami. Hranice pre bežné liečenie týchto chorôb sú teraz už dosiahnuté a niektoré choroboplodné zárodky sa už stali odolnými voči antibiotikám. Súčasná liečba infekcie Helicobacter Pylori je založená na trojkombinácii antibiotík s inhibítorom protónovej pumpy. Trojkombinácia antibiotík však vyvraždí s HP aj všetky baktérie užitočné pre organizmus – teda imunitný systém. No alarmujúca je hlavne skutočnosť, že vo väčšine prípadov po čase dochádza k návratu ochorenia a k neúspešnému znovunasadzovaniu antibiotickej liečby. Práve narastajúca  rezistencia Helicobacter pylori voči antibiotikám (liečba zlyháva v 10-15% prípadov), vedľajšie nepriaznivé účinky antibiotík na liečeného pacienta (úbytok dobrých baktérií v tráviacom systéme, hnačka, kŕče, celková slabosť) a  častý návrat ochorenia,  nútia hľadať nové prístupy k liečbe. Už v minulosti ľudia trpiaci problémami spôsobenými baktériou Helicobacter pylori cítili úľavu pri zvýšenej konzumácii tepelne spracovaných vaječných žĺtkov. Tie účinky však boli iba mierne a krátkodobé. Tento poznatok vyvolal záujem mnohých vedcov a lekárov venujúcich sa tejto problematike. Najnovšie poznatky z odboru medicíny a biológie umožnilo vedcom v Japonsku vyprodukovať látku, ktorá je veľmi účinná pri potlačení infekcie Helicobacter pylori.

Dlhodobé neliečenie spôsobuje chronické problémy

Helicobacter pylori spôsobuje v žalúdku chronické zápaly, ktoré môžu viesť až k vzniku žalúdočných vredov a rakoviny. Helicobacter prežíva vďaka tomu, že produkuje veľké množstvo enzýmu ureáza, ktorý produkuje do svojho najbližšieho okolia. Tam ureáza rozkladá prítomnú močovinu na oxid uhličitý a amoniak, ktorý zníži kyslosť v okolí baktérie, čo umožní Helicobacter pylori prežiť aj vo veľmi kyslom prostredí žalúdka. Amoniak neutralizuje žalúdočnú kyselinu a zvyšuje alkalickú hodnotu prostredia , v ktorom sa HP darí.

Zníženie koncentrácie H. Pylori pomocou výťažku z vaječného žĺtka imunizovaných sliepok

Imunizovaním sliepok HP-antigénom, t. j. vyvolaním tvorby protilátok k baktérii Helicobacter pylori u sliepok, sa získavajú ich vajíčka, ktoré obsahujú veľké množstvo H. Pylori protilátok. Tieto protilátky sú špeciálnym procesom z vajíčok týchto sliepok izolované, čím je získaný výsledný produkt – anti Helicobacter pylori imunoglobulín Y.

Imunoglobulíny, protilátky sú proteínové molekuly, ktoré organizmus bežne produkuje ako odpoveď na prítomnosť cudzorodej látky. Protilátky sa dostavia na miesto infekcie, kde nepriateľa buď demobilizujú alebo ho označia pre útok iným bunkám alebo chemickým látkam. Protilátky sú efektívnymi zabíjakmi v systéme imunity. Imunoglobulín Y (IgY), ktorý je aktívnou zložkou prípravku Pylox, cielene pôsobí na baktériu H. Pylori. Svojim účinkom zabráni baktérií H. Pylori tvorbe enzýmu ureázy, čím výrazne zmení prostredie, v ktorom dokáže Helicobacter pylori existovať a rozmnožovať sa. Takýmto spôsobom dochádza k veľmi efektívnemu potlačeniu populácie baktérie v žalúdku a následne k zníženiu prejavov, ktoré táto baktéria spôsobuje.

Upozornenie:
Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy! Výrobok nie je určený pre deti do 3 rokov! Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť! Uchovajte mimo dosahu detí! Skladujte na suchom mieste pri teplote od 15°C do 25°C!
Výživový doplnok registrovaný ÚVZ SR číslo spisu 2440/2016.

Zloženie: 1,2g Imunoglobulín Y (výťažok z vaječného žĺtka), 1,75g monosacharidy, 1,6625g polysacharidy, 0,25 kyselina citronová, 0,1g vanilková aróma, 2,5mg pomarančová aróma, 35mg sukralóza
Obsah balenia: 10 sáčkov x 5g
Dávkovanie: 1 sáčok 2x denne
Príprava: obsah sáčku rozpustíte vo vlažnej vode

Odporúčaná doba užívania 2 - 4 týždne

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Úspešná optimalizácia organizmu, pri ktorej dôjde k nabitiu fyzickou aj mentálnou energie je možná len pomocou zmeny životosprávy, pretože jedlo je to, čo nás ovplyvňuje.

Pri výrobe vychádzame z princípu vytvoriť originálne, chutné a zároveň aj zdravé produkty vhodné na každý deň.